Tuotanto

Levynleikkaus

Käytössämme on vuonna 2022 hankittu kuitulaser (Bystronic 10 kW), jonka ominaisuudet mahdollistavat nopeiden yksittäiskappaleiden ja suurten rahtileikekokonaisuuksien toimitukset.

Taivutus

Pystymme käsittelemään levyjä monipuolisesti useilla särmäys- ja taivutuslaitteilla.

Hitsaus

Nykyaikaiset, korkeat tuotantotilamme mahdollistavat isojenkin kappaleiden hitsauksen. Käytössämme on uusi hitsausrobotti (Pema) ja useita erikokoisiin hitsauskokoonpanoihin soveltuvia hitsauspisteitä. Hitsaamme kaikenlaisia teräslaatuja.

Koneistus

Pienimuotoinen oma koneistamomme ja pitkäaikaiset koneistuskumppanimme mahdollistavat koneistukset aina sorvauksesta hitsattujen rakenteiden koneistamiseen.

Pintakäsittely

Vuonna 2023 hankittu uusi pintakäsittelylinjastomme mahdollistaa isojenkin kappaleiden pintakäsittelyn uusiempien vaatimusten mukaisesti (mm. C5M).

Kokoonpano

Moderni kokoonpanolinjamme mahdollistaa erilaiset kokoonpanot aina pienkokoonpanoista erilaisiin sähköistyksiin ja vaativiinkin kokonaisuuksiin.

Varastointi

Omasta varastostamme löytyy useimmat levykoot (1–25 mm) ja erilaiset putket, palkit ja muut teräslaadut. Varastoimme myös tuotteesi ja toimitamme tuotteet kotiinkutsusta täsmällisesti sovittuna aikana!

Koneluettelo

  • Kuitulaser Bystronic
  • Särmäyspuristimet Bystronic
  • Hitsausrobotti Pema
  • Pintakäsittelylinjasto Sasmetor

Luettelossa vain tärkeimmät koneemme. Annamme mielellämme lisätietoja konekannastamme!