Palvelut

Varmoin ottein ideasta valmiiseen tuotteeseen

Kokemus, asiantuntemus, ammattitaito – siinä palvelumme lähtökohtia. Tähtäämme aina pitkäaikaisen kumppanuuden rakentamiseen vastaamalla ripeästi ja luotettavasti tarpeisiisi asiakkaanamme. Sen mahdollistaa toimintamme ja henkilöstömme jatkuva kehittäminen.

Suunnittelu

Hyvällä suunnittelulla voidaan optimoida työvaiheiden määrä, valmistusmenetelmät ja sitä kautta tuotteen läpimenoaika ja kustannukset, sekä mahdollisesti parantaa tuotteen toiminnallisia ominaisuuksia.
Idearikkaat osaajamme käyttävät ajanmukaisia 3D-suunnitteluohjelmistoja ja piirtävät kuvat alusta loppuun. Saat meiltä halutessasi kaiken alkuideasta valmiiseen tuotteeseen asti.

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Tarvitset sitten yksittäiskappaleita tai suuria sarjoja, pystymme palvelemaan sinua joustavasti ja nopeasti. Voimme toimittaa alihankkijana yksittäisiä komponentteja tai sopimusvalmistajana kokonaisia valmiita tuotteita kokoonpantuina ja testattuina.
Jatkuvaan parantamiseen perustuva toimintakulttuurimme takaa sinulle laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Pikatoimitukset

Joustavien ja virtaviivaisten prosessiemme ansiosta toimitusaikamme ovat normaalistikin lyhyitä. Joskus eteen tulee tilanteita, joissa normaaliaikataulu ei riitä. Silloin voit valita pikatoimituksen.

Pikatoimituksen voit tilata minne tahansa Suomessa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää