XO Metal Oy ja Kopar Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta

XO Metal Oy ja Kopar Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Kopar Oy myy Vatusentiellä sijaitsevan konepajaliiketoimintansa XO Metal Oy:lle. Kaupan kohteena on koneistus ja hitsaus, jotka siirtyvät Koparilta XO Metalille. Elokuun 30. päivä sovittu liiketoimintakauppa astuu voimaan syyskuun lopussa. Kokonaisuuteen sisältyvät henkilöstö ja koneet.

XO Metal Oy:n pitkäaikainen tavoite on ollut laajentaa koneistusosaamistaan, ja sovittu liiketoimintakauppa tukee yrityksemme strategiaa ja kasvutavoitteita erinomaisesti. Tämän myötä pystymme tarjoamaan entistä laajempia kokonaisuuksia asiakkaillemme, ja vahvistamme osaamistamme kokonaisvaltaisena sopimusvalmistajana.

XO Metal Oy ja Kopar Oy pääsevät syventämään yhteistyötään, jolla on myönteisiä vaikutuksia koko paikkakuntaa ajatellen. Kopar Oy keskittyy tulevaisuudessa vahvuuksiinsa teknologiayrityksenä ja järjestelmätoimittajana. Kauppa vapauttaa yrityksen resursseja omien innovaatioiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen teollisissa prosesseissa.

XO Metal Oy työllistää n. 60 henkilöä.

Kuvassa XO Metalin toimitusjohtaja Petri Niinimäki (vas.) ja Koparin toimitusjohtaja Jussi Vesanko.

Kuva: Jussi Rantala, Paikallislehti Ylä-Satakunta