Haemme laatu- ja kehitysvastaavaa

Haemme Parkanoon

Laatu- ja kehitysvastaavaa

Tehtävänäsi on vastata yrityksen laatu- ja kehitystoiminnasta. Olet kiinteä osa toimihenkilötiimiämme ja raportoit toimitusjohtajalle. Sinulla on teollisuuteen soveltuva tutkinto tekniikan alalta ja olet hankkinut kokemuksesi teollisuuden eri tehtävissä. Ymmärrät alihankintavalmistuksen toimintaympäristöä sekä laadunhallinnallisia vaatimuksia. Tehtäviisi kuuluu yrityksemme laatujärjestelmän ylläpito, laaduntarkkailu, nimikkeistön hallinta sekä toimintamme kehittäminen tiiviissä yhteistyössä henkilöstömme kanssa. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot ja arvostamme Excelin sekä ERP -järjestelmien laajaa tuntemusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Voimakkaasti kasvavana yrityksenä tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa XO Metalia yhdeksi Suomen parhaista alihankintakonepajoista.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Niinimäki, p. 044 326 9263. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 26.10. mennessä osoitteeseen petri.niinimaki@xometal.fi